Vysvědčení je každoročně spojeno s náležitými rodinnými oslavami a rozdáváním dárků jedničkářům. Na děti, které ve škole nedosahují vynikajících výsledků, ale většinou doma žádné příjemné překvapení nečeká, spíš naopak. Proto už podruhé v historii odměňuje bobová dráha žáky s minimálně jednou trojkou na vysvědčení jízdami zdarma.

Bobová dráha na Proseku navazuje na úspěch z loňského roku, kdy přišla s nápadem jízd pro trojkaře. Slaví tak začátek prázdnin netradičním způsobem a přináší potěšení i těm, kterým se ve škole zrovna nedaří na výbornou. Na jízdu zdarma si můžete skočit v neděli 28. 6. od 10:00 do 22:00.

Bobová dráha Prosek pořádá rodinné akce v průběhu celého roku. Sešup na bobech jste si mohli letos vykoledovat i na Velikonoce, stejně jako vyrazit na pálení čarodějnic. Zařádit si můžete i v lanovém parku s trampolínou. Mladší děti mohou pod zkušeným dohledem zdolávat lanové překážky už od tří let. Ti starší si krom sportovních atrakcí můžou zasoutěžit u stolního fotbálku nebo vyšplhat na horolezeckou stěnu. Myslíme samozřejmě i na ty úplně nejstarší - rodiče. Moderní restaurace je otevřena do přívětivých 22 hodin. Kromě kvalitního menu a široké nabídky vín můžete využívat výhodných nabídek s klubovou kartičkou bobovky.

Aktuální nabídku členských výhod můžete sledovat na stránkách klubu a na webu www.bobovadraha.cz.