Návrhářka Beata Rajská se v létě stala babičkou a vnučka Josefínka nemohla chybět ani na křtu jejího nového kalendáře. „Snažím se ji hlídat alespoň jeden den v týdnu," prozradila návrhářka. A to si potom vykračuju s kočárkem!“ Beata se zatím tváří, že svoji holčičku mezi modelky a látky pouštět nebude.

„Ne, prosím vás, jen to ne! Žádný modeling, žádné stříhání látek. I když se říká, že nikdy neříkej nikdy,“ smála se Rajská, která si do Buddha baru, kde křtila svůj již několikátý kalendář, oblékla panenkovské růžové šaty.

Tentokrát se fotilo v ocelárnách v Kopřivnici a hlavní tváří se stala modelka Veronika Chmelířová. „Kolekce je na téma gender, šlo o rozdíly mezi oběma pohlavími. Ale já jsem na to šla nenásilně. Typicky ženské glamour modely jsem umístila do mužského prostředí,“ popisuje návrhářka.

Sudiček si nakonec přizvala hned několik. Modelka Kateřina Průšová ale chybět nemohla. S Beatou se poznala v roce 2002 na Miss a v té době pro ni také fotila kalendář. A modelka jej vtipně nazvala 'oldschool'.

PAV_7407

Foto: Herminapress