Kdo by si byl pomyslel, že herec Martin Zounar se svou dcerou Klaudií stanuje v Praze? „Jsem kutil, takže při stanování nechybí ani cestovatelská klasika, jako je skládací příbor, ešus, vařič, lampička na čtení," s úsměvem dodává táta na plný úvazek.

"Klaudinka od dvou let začala lyžovat, pak zkoušela kolo nejprve s odrážedlem, později jsme přidělali jen šlapky. Na kolech jezdíme pravidelně od března, každý víkend. Od dvou a půl let hraje tenis, jezdí na koni a závodně plave. Na sportovní výlety vyjíždím především já s dcerou, občas vyrážíme na naše spanilé jízdy i s Honzou Čenským," říká oblíbený herec, který září v roli Bobo Švarce v Ordinaci v růžové zahradě. 

"Co se týká zimy, oblíbili jsme si rakouský Nassfeld, který je 630 km od Prahy. Ubytování máme 50 metrů od sjezdovky ve srubu v 1 900 metrech nad mořem. Kousek od sjezdovky je navíc chata U Slováka, kde se můžete krásně domluvit a kde hlavně prodávají české i slovenské speciality. Můžete si vybrat rakouskou nebo italskou stranu na jeden skipass, pro děti zatím nejvíc, co jsem zažil," pochvaluje si vášnivý sportovec, který je rád, že dcera sdílí jeho zájmy.

"Co ji v posledních letech baví hodně, a mě taky, je stanování. Sušenky na chroupanou, dobrá nálada a takové ty vlhčené ubrousky jsou pro naše stanování základ. Velice rádi stanujeme v okolí Prahy, kousek od domova. Pravidelně navštěvujeme kemp Velek u Loděnice, kde mají velký bazén s přírodní vodou a pískovým filtrem, takže Klaudinka se může cachtat celý den v krásné čisté vodě," rozzáří se Zounar.

Herec Martin Zounar se svou dcerou Klaudií