Jestli si někdo myslel, že si Sabina Křováková na rockerku jenom hraje, tak se šeredně mýlil. Když na to přijde, dokáže být tahle zpěvačka pořádně ostrá.

"Nefungovalo to. Odehráli jsme Černobílé turné a pak jsme se museli rozloučit," svěřila se Křováková, které rozhodně nechybí sebereflexe a dobře ví, že nic není černobílé.

"Chyba byla na obou stranách. Přeci jenom šéfuju klukům a pořád se učím, jak na ně. Nevyšlo to a snad už to teď bude šlapat," říká Sabina, která si je vědomá toho, že showbyznys není procházkou růžovým sadem. "Překvapilo mě, že je to ještě drsnější než jsem si myslela," říká zpěvačka, která se s neposlušnými členy kapely musela rozloučit.

Fanoušci ale nemusí smutnit, Křováková rozhodně nehází flintu do žita, naopak! "Říkala jsem si, že radši počkám, až si budu jistá, že by deska mohla být dobrá. Něco vydat jen tak, aby to bylo, mi přijde jako nesmysl. Už postupně natáčíme a do toho skládám nové kousky, ze kterých se vybírají ty, které by byly hodny na desku," prozradila Sabina, která se přiznala, že na tuto chvíli čekala od svého raného dětství.