Moderátorka Renáta Czadernová před rokem přiznala, že se rozvádí. Od té doby si ale soukromí velmi střeží a jen tak někoho do něj nepustí.

"Jsem spokojená a šťastná, ale to je všechno, co bych k tomu řekla," usmívá se novácká hvězda, která kromě práce zvládá i studium.

"Studii vysokou školu, takže v kombinaci s moderováním Televizních novin, Volejte Novu i pořadu Víkend a cestováním na Moravu za mými rodiči, mám o zábavu opravdu postaráno," vysvětlila moderátorka, která se svým dvorním kadeřníkem Honzou Kořínkem nafotila nové, jarem šmrncnuté fotky.

"Vždycky se na spolupráci s ním a jeho týmem těším, pokaždé si totiž pro mě připraví zcela jinou podobu a to mě moc baví," říká o spolupráci úspěšná Renáta.

Na jedné z fotografií se dokonce objeví v krátkých vlasech. "V současné době mám vlasy asi nejdelší od doby základní školy. Už se chystám pod nůžky, ale rozhodně to nebude tak nakrátko jako při focení," prozradila šťastná a spokojená Czadernová, kterou možná rozradostnilo nejen nastupující jaro, ale i nová známost…