Zpěvák Petr Kolář na sebe v poslední době hned několikrát významně upozornil. Těžko říct, zda opileckými skandály chtěl poněkud nešťastně upozornit na své nové album, v každém případě se o něm mluvilo.

Jeho chlebodárci, tvůrci české verze muzikálu Mamma Mia! ale mají přece jenom trochu jinou představu o PR, a tak vytáhli do boje a Koláře prezentují jako nadšeného a neohroženého sportovce.

"Já mám rád adrenalin v krvi. Člověka to nabíjí. Jsou typy lidí, kteří ho nemusí, ale já ho do jisté míry mám rád. Nesmí to být extrémně moc," vyznal se zpěvák.

"V Malevilu jsme si vyzkoušeli čtyřkolky, jezdili jsme offroady. Pak jsme měli možnost si vyzkoušet lanové centrum, což jsem nedal, protože je to moc vysoké a já už na sebe dávám pozor. Už se o sebe bojím. Snažím se dění kolem sebe kočírovat," svěřil se Kolář, který ale přiznal, že ne vždy tomu tak bylo.

Tak aspoň, že mu po válení se na schodech s opilou blondýnou a lačné osahávání jiné opilé blondýny po tryzně za Petra Muka nechybí sebereflexe. To je dobrá zpráva, co říkáte?!