Přáli byste si být trvale štíhlí a přitom zdraví a plní energie? Je jídlo a váha vaše věčné trápení? Chodíte cvičit, snažíte se jíst zdravě a stále nehubnete? Trápí vás výčitky po nezdravém jídle? Máte často chuť na sladké a býváte unavení? Jíte a děláte to, co opravdu potřebujete a chcete?

Společně s psycholožkou a nutriční poradkyní Mgr. Zuzanou Douchovou přijdete na příčinu vašich potíží, ať už vám leží v žaludku nebo na srdci. Naučíte se správně a dostatečně jíst a cvičit. Nebudete držet žádnou dietu, ani jíst pouze "zdravé" potraviny. Dosáhnete své optimální hmotnosti a zdraví bez hladovění, úmorného cvičení a výživových doplňků. Zjistíte, co opravdu potřebujete!

Komplexní terapeutické služby psycholožky a nutriční poradkyně Mgr. Zuzany Douchové jsou zaměřeny na tyto oblasti:

  • zdravá optimalizace hmotnosti (hubnutí, přibírání) 
  • sportovní výživa a zdravý životní styl 
  • emoční přejídání a držení diet 
  • poruchy příjmu potravy 
  • chronické potíže (trávení, obezita, pohybové potíže, metabolický syndrom, osteoporóza, a další) 
  • potravinové alergie 
  • ajurvédská výživa a speciální výživa pro seniory, celiaky, vegetariány a další

"Věřím, že úprava hmotnosti je otázkou nejen změny stravování a pohybu, ale také myšlení a chování k sobě a k druhým. Těším se na vás." Mgr. Zuzana Douchová - nutriční poradce, psycholog a somatický kouč

Úspěšné hubnutí není jen o správném jídle a pohybu, ale hlavně o vaší psychice! Proč vaši náladu určuje číslo na váze a stále vás honí mlsná? Proč se vám nedaří shodit nadbytečná kila bez stresu, dřiny, hladovění a výčitek? To vše se dozvíte v E-BOOK 10 PRAVIDEL CHRONICKÉ DIETÁŘKY. Jeho autorka, psycholožka a nutriční poradkyně Mgr. Zuzana Douchová, se tu zaměřuje na největší mýty o hubnutí.

E-book je ke stažení zdarma na www.zuzanadouchova.cz, kde také nově najdete její zdravé a rychlé VIDEO RECEPTY.