Komerční sdělení - Jestli vás trápí povislá prsa, velké bříško nebo vrásky v obličeji, jedno je jasné: pokud se jich chcete nadobro zbavit, nezbyde vám než se vydat za plastickým chirurgem. Vybrat si správnou kliniku bývá však často ošemetné. Vyberte si proto kliniku, jejímž kvalitám můžete věřit: Plastickou chirurgii v Praze na Brandeis Clinic.

Proč přijít k nám?

• Naši lékaři jsou špička ve svém oboru. Plastický MUDr. Juraj Payer je jediným držitelem prestižního evropského certifikátu plastických chirurgů FEBOPRAS v České republice. Anesteziolog MUDr. Jan Machač zase uspával bývalého českého prezidenta Václava Havla.
• S týmem lékařů na Brandeis Clinic jsou i pacienti spokojení: „Již první minuty rozhovoru mě usvědčily, že jsem se dostala do rukou zkušeného chirurga, který bere své pacienty lidsky, má k nim osobní přístup a pochopení a nebere je jako svůj pracovní nástroj," vzpomíná pacientka, která u nás podstoupila zvětšení prsou.
• Stejně důležitá jako samotný zákrok je pro nás pooperační péče. Proto jsou naše pokoje vybavené sofistikovaným monitorovacím systémem životních funkcí, polohovatelnými lůžky a vlastním sociálním vybavení. Samozřejmostí je u nás připojení na internet. Nejde nám jen o vaši krásu a zdraví, ale i pohodlí. To potvrzují vzpomínky našich pacientů: „Na Brandeis Clinic jsem se cítila, jak na luxusní dovolené s báječnými přáteli."

Čím se Brandeis Clinic liší od ostatních klinik?

Držíme prst na tepu doby. Na Brandeis Clinic si zakládáme na nejmodernějších technologiích a zázracích vědy. Mnoho přístrojů, které využíváme, vlastníme jako jediní v České republice! „Vybíráme jen takové, které prokázaly svou klinickou hodnotu, a píše se o nich ve vědecké literatuře," říká zakladatelka a ředitelka kliniky MVDr. Anna Brandejs.

Na co se u nás specializujeme?

• Prsa: Příliš malá? Příliš velká? Povislá? Odmítáte silikon? Nevadí, použijeme váš tuk! A klidně rovnou i na vyplnění obličeje
• Obličej: Od liftingu přes plastiku nosu ke zvětšení rtů a šití odstátých uší, vyřešíme každý váš estetický či zdravotní problém
• Nohy, bříško, paže: Postaráme se o vše, co se „třese" nebo se nevejde do oblečení
• Intimní operace: Omladíme vaše intimní partie
• Bojíte se pooperačních jizev? Nemusíte, v rámci pooperační péče se postaráme i o ně!

Přijďte se k nám podívat a přesvědčit se, že Brandeis Clinic je nejlepším místem pro vaši plastickou operaci! Najdete nás na adrese Králodvorská 13 na Praze 1.