Simona Krainová, Monika Timková, Eva Čerešňáková a Petra Svoboda. Všechny tyto dámy jsme přistihli bez řasenky. Jak je to možné? 

V salonu Yes Vip podstoupily aplikaci nové generace hedvábných řas Foconyes! Top modelka Simona Krainová je tváří kliniky krásy již několik let. Z nových a jemných řas je nadšená.

„Řasy si letos opravdu užiju naplno. Chystáme se s rodinou k moři, a řasenku pro toto období úplně vypouštím. Řasy jsou tak přirozené, jsem nadšená," neskrývala radost modelka.

Známá herečka Monika Timková vyzkoušela aplikaci řas vůbec poprvé. Při aplikaci si vychutnala chvilku oddechu. Jelikož má za týden velkou premiéru dramatu Večer tříkrálový, ve kterém hraje hlavní roli na Letních shakespearovských slavnostech, je teď v jednom kole. „S řasami jsem velmi spokojená, působí přirozeně a podtrhují ženskou krásu. A hlavně se už nebudu muset každé ráno malovat," prozradila herečka. V létě ale plánuje také odpočívat, s přítelem si užije tři týdny nerušeného volna. Chystá se k moři, ale také s baťohem na zádech po českých horách.