Moderátorka a Miss České republiky 2003 Lucie Křížková je necelé tři měsíce po porodu dcery Loly zase ve formě. Všechna těhotenská kila jsou pryč a nemá ani gram tuku navíc, takže je opět štíhlá jako laňka. Jak to dělá?

Lucie Křížková (32) hned po šestinedělí začala pravidelně cvičit, a tak se opět může pochlubit parádní formou. Modelku jsme potkali ve fitku, kde se konala tisková konference gelových polštářků TheraPearl, které se dají používat za tepla i za chladu. „Tyto produkty momentálně hodně využívám při kojení nebo pokud malou trápí bolesti bříška."

Moderátorka pořadu Sama doma také prozradila, že Lola je zatím neskutečně hodné dítě, a tak si mateřství ohromně užívá. S manželem Davidem Křížkem má již čtyřletého syna Davídka. Co říkal na přírůstek do rodiny on? „Davídek se momentálně cítí důležitě a všem říká, že bude malou sestřičku ochraňovat."

Na akci se Lucie potkala s kolegyněmi z modelingu Veronikou Chmelířovou a Hanou Reinders, která je momentálně v pátém měsíci těhotenství, takže od Lucie Křížkové vyzvídala triky, jak se dát po porodu rychle do formy. Hans Reinders se díky manželovi trenérovi udržuje i v pátém měsíci ve formě a stále cvičí.