Delikátní a křehká pleť na prsou potřebuje zvláštní pozornost a specifickou péči. Navraťte a udržte mladistvý vzhled svého dekoltu. Představujeme vám „přírodní podprsenky" a jiné vychytávky…

Kůže v dekoltu je křehká jako kapesníček, postupem času ztrácí pevnost, je méně elastická a náchylnější k vrásnění. Naštěstí však existují přípravky speciálně vyvinuté pro tuto specific- kou zónu. Mají za úkol – napnout kůži, stáhnout tkáň, působit proti stárnutí a navrátit „přirozené podprsence" půvabné okrouhlé tvary. Obzvláště je doporučujeme používat po těhotenství a při redukční dietě. Aplikujte je pokud možno ráno i večer.

Vhodné množství gelu/krému jemně rozetřete celou rukou od prsou a jemně vmasírujte, a to až po špičku brady, dokud se přípravek zcela nevstřebá. Pro správné pohyby si vždy prostudujte návod, kde by měl být podrobný popis masáže – tedy vhodných tahů a pohybů. Stejně jako u všech kosmetických přípravků, je i zde potřeba dát péči nějaký ten čas, ale uvidíte, že výsledky budou stát za to! Díky hydrataci bude váš dekolt (na který tak často zapomínáme) krásně vyhlazený.