Vendula Pizingerová a Dáda Patrasová jsou obě krásné ženy. Jak je možné, že se jim vrásky nevpisují do tváří?

"Chodím do salónu krásy zpravidla na rychlé procedury, protože jsem opravdu hodně vytížený člověk. Dopřávám si masáž aktivující kolagen a ráda chodím na procedury zpevňující nohy a bříško, na všechny neinvazivně omlazující procedury. Často se mi stane, že usnu u rázové vlny nebo u kosmetiky," prozradila Vendula Svobodová.

„Po ošetření, když zbyde chvilka času, si na terase povídám s kamarádkou a majitelkou salónu, kde chodím, Petrou Řehořkovou, o "ženských záležitostech ", o Kapce naděje a jiných tématech a skvěle se odreagujeme," dodává.

Pro Dádu Patrasovou jsou návštěvy kliniky jako balzám na duši. Nejoblíbenější procedurou je pro ni radiofrekvenční lifting v kombinaci s tekutým nebo plazmaliftingem, ale odreagovat se dokáže i u jiných zákroků.  „Teď, co jsem vyřešila rok a půl trvající problémy s manželem, jsem začala Petra Clinic navštěvovat velmi intenzivně. Začala jsem konečně myslet také na sebe," říká Dáda Patrasová.

Další omlazovací kúru zažívá se svým italským přítelem Vitem, se kterým se vídá denně na Skype. Vita znamená život a Dáda si teď života začala užívat opravdu plnými doušky. Pečuje o sebe více než kdy dříve, protože se s přítelem setká v srpnu a jako správná žena chce pochopitelně vypadat, co nejlépe.