Zima je pro naši pokožku tvrdou zkouškou a zaslouží si speciální péči. Chlad, suchý vzduch, málo světla a vítr naši pokožku oslabují, hlavně na těch nejexponovanějších partiích jako je tvář, rty a ruce.

Tepelná regulace je náročná z důvodu střídání tepla a zimy, když přicházíme z venkovního prostředí do interiéru. Rovnováha v pokožce je porušená. Suchý mráz zvyšuje ztrátu vody a snižuje vylučování kožního mazu. Tím se pokožka stává propustnější a křehčí, objevují se příznaky suché kůže jako je začervenání a podráždění. Proto je potřeba pokožku chránit a obnovit její ochrannou vrstvu.

Pečujte o svou pokožku v zimním období a využijte rad expertů ze společnosti BIODERMA. Připravili jsme pro vás sérii odborných a zajímavých článků, kde budeme hovořit nejen o tom jak pečovat o pokožku v zimě, jak pokožka reaguje na chlad a mráz, ale třeba i o stravě v zimním období. Sledujte pravidelně www.bioderma.com a soutěžte s námi o hodnotné ceny na našem Faceboku.
Chcete vyhrát výbavu do chladného počasí? Staňte se followerem BIODERMA_CZECH, nafoťte jak vás chrání Atoderm v zimě, označte fotku #skinbodyguard a výhra může být vaše! Je to v kůži!

O co hrajeme nyní? 

Tři z vás získají Atoderm krém 500ml. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí! Nápověda je ve třetí epizodě s názvem Zima je tady.

Atoderm #SKINBODYGUARD ochrání vaše tělo před zimou.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.