Toto léto budou mít návštěvníci kaváren Starbucks v České republice poprvé příležitost vyzkoušet celosvětově oblíbený Teavana Tea v ledové verzi.

„Teavana Iced je kombinací vysoce kvalitního čaje s dalšími pečlivě vybranými ingrediencemi a ledem. To celkově vytváří unikátní aroma, což ve spojení se svěží chutí činí z nápoje skvělou volbu pro horké letní dny," říká Lucie Vojtová, Brand manager Starbucks pro Českou republiku a Slovensko.

Zdroj: Archiv

Jak se u nápoje pro povzbuzení dobré nálady sluší a patří, Teavana se nemíchá, ale protřepává. „Všechny ingredience se důkladně protřepou přesně desetkrát, což okamžitě nápoj ochladí a zároveň se zvýrazní jeho výjimečné vlastnosti," doplňuje Lucie Vojtová. Teavanu si zákazníci mohou dopřát ve variantě se zeleným, černým nebo ibiškovým čajem a nechat si nápoj připravit jako klasický ledový čaj, případně namíchaný s citronovou limonádou.

O co hrajeme?

Dva výherci získají voucher v hodnotě 300 Kč (vyhrává 250. a 500. správná odpověď) a jeden výherce získá 2 balíčky kávy (vyhrává 150. správná odpověď). Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde