Výlety, běžkování nebo výlet na hory – krásně strávený čas, po návratu se však mohou ozvat bolavé klouby, namožené svaly a únava. Osvěžující koupel a masáž vás však jistě postaví na nohy. V takových chvílích jsou vám k ruce pomocníci od značky ALPA, o které si právě můžete zasoutěžit.

Mezi nepostradatelné pomocníky nejen turistů patří více než 100 let francovka Alpa. Ulevuje nejen horalům od celkové únavy, ale poslouží například také jako dezinfekce drobných oděrek. Francovka patří mezi nejznámější produkty společnosti ALPA, zdaleka však není produktem jediným. Masážní balíček vám přináší řadu produktů pro každodenní použití.

Masážní přípravky ALPA - léty ověřená kvalita za rozumnou cenu
Společnost ALPA pro vás připravila dárkové balíčky masážní kosmetiky. A na co se můžete těšit? Kromě ALPA francovky najdete v balíčku ALPA gel francovkový je vhodný pro masáž svalů a kloubů, přináší pocit úlevy i při bolestech hlavy. Krém ALPA je ideálním masážním prostředkem, přispívá k okamžitému a dlouhodobému pocitu uvolnění a osvěžení. Těšit se můžete na řadu dalších produktů.

Chcete vyhrát balíček od ALPY? Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Na balíček se může těšit 5 výherců.

Správnou odpověď najdete zde.

Další informace najdete na alpa.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.