Společnost Amway přináší nové tóny produktů dekorativní kosmetiky z luxusní řady dekorativní kosmetiky Artistry. Přivítejte zimní sezónu s novou tváří!

Široký výběr z nejaktuálnějších módních trendů, odstíny se speciálním složením s nejemnějšími ingrediencemi – to je luxusní řada dekorativní kosmetiky Artistry. Kolekce Artistry je nyní obohacená o nové odstíny, vycházející z aktuálních trendů módních domů Paříže, Londýna a Moskvy.

„Abychom mohli předvídat nové směry v módních trendech, spolupracujeme s významnými tvůrci těchto trendů a s uměleckými maskéry. Zajímáme se o módní přehlídky, moderní kulturu, historii i o budoucnost. Pokud se jedná o barevné inspirace, globální zdroje jsou bohaté a my je v dekorativní řadě kosmetiky Artistry využíváme beze zbytku. Proto každý rok můžeme přicházet s něčím novým a můžeme doplňovat barevné palety produktů naší dekorativní kosmetiky," říká Ildiko Dikošová, generální ředitelka společnosti Amway Česká republika, s r.o.

Profesionální triky, které doporučuje ženám k dosažení dokonalého líčení Rick Dicecca umělecký maskér dekorativní řady Artistry:

1. Nebojte se maku-upu
„Potřebujete-li najít správný odstín podkladového make-upu, vyberte tři, které by se mohly hodit k tónu vaší pleti. Naneste je v pruzích podél čelisti a na krk. Ten, který se v pleti ztratí, je pro vás tím pravým."

2. Nebojte se červené rtěnky!
„Pokud si myslíte, že nemůžete používat červenou rtěnku, zkuste se nad tím ještě jednou zamyslet, červená rtěnka se totiž hodí ke každé ženě. Stačí, když rty nejprve vyplníte konturovací tužkou – rtěnka se pak přestane rozpíjet a rtům dodá na jejich objemu."

3. Růž obličej úplně rozzáří!
„Dokonalý podklad pro řůž vytvoříte tak, že na pleť nejprve nanesete světlý odstín podkladového make-upu. Při nanášení růže je nejlepší použít místo špičky štětce jeho plochou stranu, poskytne vám totiž větší kontrolu a umožní líčidlo postupně vrstvit."

4. Podtrhněte oči řasenkou!
„Když se řasenka při nanášení rozmazává, počkejte několik minut a pak ji štětcem na pudr nebo na růž odstraňte, po zaschnutí to jde snadno. Do nalíčené tváře ale nesahejte mokrými prsty ani vlhčeným ubrouskem."

5. Zvýrazněte oči na celý den!
„Chcete-li zabránit tomu, aby se líčení očí postupně vytratilo, naneste na oční víčka nejprve trochu podkladového make-upu nebo korektoru. Přispěje to k lepšímu přilnutí a zjasnění stínů a zakrytí žilek, které mohou pod jemnou kůží očních víček prosvítat."

6. Vsaďte vždy jen na jedno!
„Chcete-li se nalíčit výrazně, vyberte si, na co se zaměříte. Buď na oči, nebo na rty. Nikdy ne na obojí! Například u očí s kouřovým efektem nechte rty nenalíčené."

O CO HRAJEME?

Jedna z vás získá balíček dekorativní kosmetiky, který obsahuje:

  • ARTISTRY EXACT FIT™ Podkladová báze pod make-up. Je navržena pro kultivovanou, dokonalou pleť, která má rovnoměrný tón a bezchybný vzhled. Pleť je po použití svěží a hydratovaná. Díky čirému, lehkému složení lze nosit samostatně nebo pod make-up, jehož trvanlivost prodlužuje. Cena 1130 Kč
  • ARTISTRY™ Konturovací tužka na rty – náplň. Konturovací tužka vám umožní vykreslit přesnou konturu vašich rtů a navíc zabrání rtěnce v rozmazání a rozpíjení. Vysunovací hrot je šetrný ke rtům a přináší pocit luxusu, přesto je dostatečně pevný pro odolné kontury a dlouhodobé krytí. Cena 360 Kč
  • ARTISTRY™ Aplikátor na konturovací tužku na rty. Cena 300 Kč

Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.amway.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.