Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s dalšími díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců.

Khloe je ve své nejlepší fyzické formě a získává více a více mediální pozornosti. Kim porodila syna a stará se tak o dvě děti, které má s Kanye Westem. Kendall je vysoce žádanou modelkou a tváří několika prestižních značek a Cait Jennerová pokračuje v natáčení dokumentárního seriálu o své přeměně na ženu. Jaký to má vliv na rodinné vztahy a čím si její členové prochází? Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném.

A co na již 12. řadu populární reality show říká Khloe Kardashian? „Myslím si, že úspěchem naší show je, že jsme opravdu sví a na nic si nehrajeme. Také to, že jsme za svůj úspěch vděční a nejsme kvůli němu nafoukaní. Jsme tady pro naše fanoušky, hodně s nimi komunikujeme prostřednictvím sociálních médií. Také jsme se například řídily rady a tipy od našich fanoušků, když jsme připravovaly naší kolekci oblečení nazvanou "Kardashian Kollection". Stojíme při sobě, dvě hlavy ví více než jedna, tři hlavy více než dvě a tak dále."

Více najdete zde.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček se šamponem a kondicionerem z řady Kardashian Beauty. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázu a mít trochu štěstí. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde