Jarní sezona 2016 přináší oživení v podobě svůdných barev, které zvýrazní oči jemnými pastelovými tóny. Zvláštní efekt očím dodají vícerozměrné matné, třpytivé a metalické finiše umožňující odraz světla. Jarní trendy líčení nabádají ženy k vrstvení a kombinování barev a barevných efektů.

Paletky očních stínů nabízejí odstíny tyrkysově modré barvy, fialkové odstíny a jemné béžové tóny. „Tyto barvy, pokud jsou správně aplikované, umí rozjasnit a oživit celkový vzhled obličeje. Při aplikaci očních stínů by měla být výrazná barva aplikovaná pouze na pohyblivé víčko. Tuto barvu je možné kombinovat se světlejším odstínem, který oku propůjčí jas a světlo, nebo naopak s jedním tmavším tónem, který vytvoří kontrast. I letošní jarní sezona bude nakloněna tmavým očním linkám," vysvětluje školitelka značky Artistry Zuzana Gavendová.

Jaro 2016 v líčení dává důraz na celkový dojem a vyváženost. Pokud žena zvolí nápadné líčení očí, měla by u rtů zvolnit a vybrat neutrální barvy, nebo použít pouze lesk. Vizážisté mysleli i na ty ženy, které spíš než na výrazné líčení sází na přirozený vzhled očí. „In bude i jemné, velmi nenápadné líčení očí v barvách jemné béžové a světle růžové, které pouze lehce zvýrazní a oživí oční víčka, toto líčení by mělo působit téměř neviditelně. Ženy, které vsadí na jemnost v líčení očí, mohou naopak volit výraznější barvu rtěnky. Pro jarní sezónu jsou vybrané rtěnky v odstínech korálově růžové, malinové a fialové. Tyto tóny rty osvěží, dodají jim objem a celkově je zvýrazní," dodává školitelka Artistry.

O co hrajeme?

Získat můžete paletku očních stínů v hodnotě 1 460 Kč. 

Sada ARTISTRY SIGNATURE COLOR ™ Palety očních stínů a pouzdra obsahuje:

  • Vybranou paletu se čtyřmi barevnými variantami
  • Aplikátor
  • Elegantní ARTISTRY SIGNATURE COLOR Pouzdro

Paleta očních stínů umožní vytvářet nekonečné množství stylů líčení očí díky vícerozměrným efektům: od přirozeného denního líčení až po elegantní, sofistikovaný vzhled. Barva zůstane po celý den dokonalá díky složení, které dlouho vydrží.
Pouzdro je elegantním doplňkem. Sofistikovaný design s černou na spodní části a navrchu se zlatavým nádechem je ozdobený stylovým emblémem značky Artistry ve tvaru písmene „A". Je v něm zabudované zrcátko.
V prodeji je pět palet, každá obsahuje čtyři odstíny očních stínů (pro rozjasnění, konturování, zvýraznění a vystínování)

Plumberry – bledý, zářivě růžovo-perlový (třpytivý) odstín k rozjasnění; fialový prach (třpytivý) ke konturování; měděně-fialový (metalický) odstín ke zvýraznění; bohatý, tmavě švestkový (matný) odstín k vystínování.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.amway.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde