Co je to beta-karoten a jaké má účinky? Jde o provitamin vitaminu A, důležitý pro ochranu pokožky při slunění. Je obsažen především v červené a žluté zelenině jako je mrkev, rajčata nebo paprika. Na rozdíl od opalovacích krémů proniká do hlubších vrstev pokožky, kde se ukládá a při slunění chrání všechny její vrstvy.

REVITAL®Super beta-karoten s biotinem a měsíčkem lékařským je moderní doplněk stravy, který připraví tělo na zdravé opalování. Podporuje intenzitu opálení a současně chrání pokožku i zrak před nadměrným slunečním zářením. Kromě nepostradatelného beta-karotenu obsahuje výtažky z měsíčku lékařského, biotin, selen, vitaminy C a E. Toto komplexní složení chrání pokožku před předčasným stárnutím, podporuje její zdravý vzhled, má příznivý vliv na zrak i přirozenou obranyschopnost organismu. Pro optimální účinek se doporučuje užívat už 2 měsíce před prvním sluněním.

Beta- karotenem se nemůžete předávkovat. Abyste neměli barvu mrkve, postačí držet se doporučeného dávkování 1 tableta denně. Biotin příznivě ovlivňuje kvalitu pokožky a je nezbytný také pro celkovou vitalitu organizmu.

Jak působí měsíček lékařský? Extrakt z měsíčku lékařského je zdrojem přírodních karotenoidů – luteinu a zeaxantinu, které napomáhají chránit oči před negativními vlivy slunečního záření.

Revital Super beta-karoten je nyní s dárkem – regenerační pomádou na rty v balení
 40+20 tablet ZDARMA za 149 Kč
 a 100 + 50 tablet ZDARMA za 300 Kč.
 Koupíte v lékárnách.

www.vitar.cz

O co hrajeme?

Pět z vás získá balíček Revital Super beta-karoten. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde