Soutěžte o maminkovský balíček Feminella! Přinášíme vám dvě „pomocnice" Feminelly pro podporu zdravého kojení a zotavení se po porodu.

Kojení má řadu nesporných výhod jak pro maminku, tak pro miminko. Mateřské mléko je dokonale vyváženou stravou - obsahuje bílkoviny, tuky, sacharidy, vodu, vitamíny a minerály ve složení, které miminku nejvíc vyhovuje. Zároveň je v něm komplex protilátek, které posilují dětskou obranyschopnost. Chrání dítě tedy nejen před infekcemi, ale také snižuje riziko vzniku alergií. Pozitivní vliv má kojení také na matku – díky stimulaci produkce oxytocinu dochází k rychlejší regeneraci po porodu.

Maminky proto stojí o to, kojit co nejdéle. Feminella Hereditum je tady proto, aby jim s kojením pomohla. Feminella Hereditum obsahuje speciální kmen laktobacilů Lactobacillus fermentum Lc40, získaný přímo z mateřského mléka. Role laktobacilů v mateřském mléce spočívá v udržování rovnováhy mezi přirozeně přítomnými mikroorganismy. Pokud je tělo oslabeno, může dojít k přemnožení potenciálně škodlivých bakterií. Následně se mohou objevovat potíže při kojení, které mohou vyústit až v zánět prsu provázený bolestí, otokem a teplotou.

S kyselinou hyaluronovou na poporodní poranění
Po porodu potřebuje tělo matky dostatek času, aby se dostalo do kondice a zotavilo z poporodních poranění. Vaginální globule Feminella Hyalosoft obsahují kyselinu hyaluronovou, která přispívá k hojení poševní sliznice po porodu. Kyselina hyaluronová jako látka tělu vlastní je přirozenou součástí lidských tkání, na sliznici vytváří ochranný hydratovaný film. Účinky kyseliny hyaluronové v přípravku Feminella Hyalosoft jsou podpořeny také vitaminem E a extrakty z bylin s hojivými, antimikrobiálními, antiseptickými a protizánětlivými účinky, mezi které patří například pupečník asijský, sléz lesní, heřmánek pravý a tea tree oil.

Chcete kojit své miminko co nejdéle a zotavit se po porodu co nejdříve? Soutěžte o přípravky z řady Feminella!
Právě teď můžete vyhrát jeden ze tří balíčků obsahující Feminellu Hereditum a Feminellu Hyalosoft. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Další zajímavé informace o kojení najdete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde