Oříšky si rád zobne každý. Super je, že na rozdíl od smažených brambůrků je můžete mlsat bez výčitek. Dokonce si můžete říct, že děláte něco pro své zdraví, protože ořechy jsou plné důležitých látek, bez nichž se lidské tělo neobejde. 

Třeba takové kešu obsahují spoustu železa, zinku a hořčíku, což jsou minerály pozitivně působící na paměť. V mandlích najdete vlákninu a antioxidanty, v pistáciích také antioxidanty, ale navíc ještě vitaminy E a B6 a také draslík a lískové oříšky jsou plné cenných omega-3 mastných kyselin. Tohle obrovské množství živin se z ořechů do vašeho těla dostává postupně, takže zaženou hlad (i chutě) na dlouho dobu. Proto si je můžete dopřávat i při dietě.

Nevýhoda oříšků je ale v tom, že při jejich konzumaci sem tam spadne drobek nebo se kousek odlomí. A úplnou pohromou jsou vlašské ořechy či pistácie, s nimi nadělá nepořádek úplně každý. Tyhle problémy tak docela komplikují život každému, kdo by chtěl oříšky jíst v kanceláři, před důležitou zkouškou nebo třeba během sportovní pauzy. Řešení ovšem existuje – zkuste některou z tyčinek MAXI NUTA od české firmy Rupa. Tyhle tyčinky jsou totiž z ořechů, ovoce a malého množství medu bez umělých barviv, příchutí a konzervantů. A vůbec nezáleží na tom, kterou z variant zvolíte, všechny jsou totiž skvělé a díky medu drží pohromadě. Navíc ji snadno přibalíte do batohu, sportovní tašky anebo jen tak do kapsy, takže bude vždycky po ruce.

MAXI NUTA Pistácie & brusinky


Tato ořechová tyčinka obsahuje pistácie, brusinky, český med a je polomáčená v jogurtové polevě.

MAXI NUTA Pistácie & mandle


Ořechová tyčinka s pistáciemi a českým medem, polomáčená v kakaové polevě.

MAXI NUTA Pražené mandle


Ořechová tyčinka s praženými mandlemi, polomáčená v kakaové polevě

O co hrajeme?

Pět z vás získají krabici plnou ořechů a medu ve formě tyčinek Maxi Nuta. Stačí správně odpověď na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.
Více informací a nápovědu najdete na www.rupa.cz.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.