Rádi byste si s partnerem pořídili nové auto, vybavili dům nebo si jen koupili něco, po čem už dlouho toužíte, ale vaše naspořené peníze na to bohužel nestačí? Splňte si své plány a sny prostřednictvím Partnerské půjčky, se kterou získáte nejenom výhodnější úvěrové podmínky, ale navíc dosáhnete na vyšší půjčenou částku.

Zrekonstruovat si dům nebo byt a poté ho vybavit přesně podle vlastních představ je snem nejednoho z nás. Pokud ovšem po rekonstrukci již úspory na dovybavení domácnosti nestačí, může nastat problém. Jak tedy řešit situaci, kdy nám na vysněné, ale mnohdy i neodkladné investice, jako je dokoupení sporáku, ledničky nebo pračky, peníze opravdu schází?

Jako ideální řešení se nabízí Partnerská půjčka od Cofidisu, která je primárně určena pro manžele či partnery žijící v jedné domácnosti a která umožňuje splnění společných plánů za výhodnějších podmínek, než pokud by se člověk rozhodl zažádat o půjčku jako jednotlivec. Nabízí totiž nejen možnost půjčit si vyšší částku, než je tomu u klasického spotřebitelského úvěru, ale především lze díky ní dosáhnout na zvýhodněný úrok ve výši od 6,9 %.

Půjčku nejen na rekonstrukci či nové auto si můžete sjednat přes přehledné internetové stránky www.cofidis.cz nebo přes telefonní linku 800 700 810, kde vám budou k dispozici vyškolení telefonní operátoři.

O co hrajeme?

Jeden z vás získá stylovou hi-fi věž. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu a další užitečné informace o Partnerské půjčce najdete zde.

Tatou soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde