Z pečlivé maminky Lucky Vondráčkové, která doma v Kanadě běhá v teplákách, se na několik hodin stala elegantní dáma. Přiletěla do Čech, aby nafotila unikátní šperky Trollbeads, jejichž tváří je druhým rokem. Vypadala naprosto úchvatně.

Šperky Lucce sluší, zejména kolekce ke sv. Valentýnu jako by ji celou rozzářila. „Trollbeads mi mění život." smála se Lucka po focení. „Naučila jsem se nosit šperky…" A šperky ne jen tak ledajaké. Přívěsky Trollbeads se totiž dají postupně doplňovat a každý z nich má v sobě duši.

Módní chameleon

Lucka je žena mnoha tváří. Jak ve svém profesionálním životě, tak i v soukromí. I když obvykle vyznává jiné, pohodlnější, trendy, umí zazářit i v šatech, které krásně zvýrazní její ženské křivky. Z hodiny na hodinu se měnila v módního chameleona, protože fotografie pro značku Trollbeads nafotila k různým příležitostem. Kromě Valentýna to byla i jednotlivá roční období, Vánoce, nebo třeba limitovaná edice náramku pro štěstí.

Český originál

Nejvíce Lucku zaujalo zjištění, že právě značka Trollbeads je tím opravdovým originálem na světovém trhu již od roku 1976. A není divu, že ji fascinuje, jak jsou šperky této značky dokonale propracované. Jediná na trhu vyrábí všechny své přívěsky ručně a ty skleněné technikou sklem do skla. Uvnitř přívěsků tak Lucka objevila takové detaily, jako jsou okvětní plátky růží, zirkony nebo celé květy. Sama Lucka říká: „Já vyznávám originál…"