Modelka Jitka Boho se před pár měsíci teprve přestěhovala do nového domu a už zase zařizuje útulný domov jinde! Tentokrát je to ale pro děti z azylových domů Českého červeného kříže.

Jitka miluje vybavování domova a pořizování různých drobnůstek do domácnosti. „Dětský pokojíček jsem původně chtěla vymalovat v jemných barvách, šedá, béžová a pak nějaká tapeta. Nakonec jsme ale usoudili, že by to byl pokoj vlastně spíš pro nás, ale děti barvy milují. Takže pokojíček má Rosálka růžovo - lososový. Má zde samozřejmě indiánské Teepee, obrázky s indiánskou tématikou, spousty krásných hraček a samozřejmě svou postýlku, ve které však zatím spí jen odpoledne,“ popisuje Jitka dětský pokoj svojí dcerky Rosálky.

Zároveň si ale uvědomuje, že mnoho dětí nemá to štěstí mít útulný domov, protože z důvodu složité situace musí se svými maminkami dočasně pobývat v azylových domech, kam se musely uchýlit v rychlosti a bez jakýchkoli svých věcí.

Stala se proto už podruhé ambasadorkou projektu na jejich podporu, do kterého se může zapojit až do 31. listopadu každý nákupem produktů Procter & Gamble v prodejnách COOP. Jedno procento z ceny každého zakoupeného produktu půjde na vylepšení prostředí v azylových domech a na vzdělávací aktivity dětí.

„Já si vážím každého projektu, který může pomoci druhým. Dnes je doba tak uspěchaná a každý si hledí toho svého, že je skvělé, když se najdou ti, kteří chtějí opravdu pomoci a my se můžeme tak jednoduše zapojit. Sama jsem se přesvědčila, že jsou tyto projekty úspěšné a mají velký smysl,“ říká modelka.