IQOS, jedinečná novinka, která tabák nahřívá, ale nespaluje, přinesla doslova revoluci do řady světových metropolí, jako jsou Tokio, Berlín nebo Milán.

S průkopnickým produktem, který si oblíbily již téměř čtyři miliony dospělých uživatelů po celém světě, si mohou čistou chuť tabáku vychutnat i spotřebitelé v České republice.  Při příležitosti svátku všech zamilovaných, svatého Valentýna, se nyní IQOS představuje v luxusní limitované rubínové edici.

Vůbec první limitovaná edice IQOS je určena pro ty, kteří se odváží být odvážní. Je inspirována vzácnými rubíny – drahokamy, které vyzařují důvěru, vzrušení a pozitivní energii. Elegantní rubínová varianta doplní běžně dostupná zařízení v bílé a tmavě modré barvě. Rubínový IQOS evokuje vášeň a smyslnost, nabízí exkluzivitu a elegantní možnost pro ty, kteří si chtějí vychutnat čistější zážitek díky IQOS a zároveň lépe vyjádřit své pravé já.

IQOS je bez kouře, bez popela a s menším množstvím přetrvávajícího odéru na vašich rukou, ve vlasech, na oblečení nebo ve vašem okolí (doma, v automobilu…), s menším množstvím skvrn na zubech, lepším dechem a pocitem v ústech oproti cigaretovému kouři. IQOS je revoluční produkt, který přináší pozitivní změnu do života mužů i žen z řad dospělých kuřáků a pomáhá jim „stát se svým lepším já“.

V kategorii tabákových výrobků je IQOS jedinečnou technologickou novinkou, která má ambici nahradit v České republice i ve zbytku světa klasické cigarety potenciálně méně škodlivým řešením.  Aktuálně lze IQOS zakoupit na 31 trzích – kromě ČR například v Japonsku, Itálii, Německu, Velké Británii a Švýcarsku.

“Rubínovou barvu jsme pro limitovanou edici vybrali nejen kvůli spojení s oslavou svátku svatého Valentýna. Chtěli jsme zdůraznit pozitivní změnu, kterou IQOS přináší do kvality života dospělých kuřáků. Díky IQOS můžeme pomoci českým spotřebitelům cítit se více sebevědomě a užívat si společnost, které nestojí kouř v cestě. Forma, jakou konzumujeme tabák, se mění, a teplota hraje v této změně klíčovou roli,“ vysvětluje Andrea Gontkovičová, ředitelka oddělení produktů se sníženým rizikem v České republice, na Slovensku a Maďarsku.

Limitovanou edici rubínového IQOS můžete zakoupit na stránkách IQOS.com, v IQOS POP-UP prodejnách po celé ČR a v IQOS STORE v Kutné Hoře. K oslavě dne svatého Valentýna je rubínový IQOS pro dospělé kuřáky skvělým dárkem, který jim pomůže být blíže těm, které milují.