Zdánlivě povědomý design, za kterým se skrývá něco zcela nového. I tak se dají popsat exkluzívní chytré hodinky, které nyní přinášejí Klenoty Aurum. 

Chytré hodinky již nemusí doplňovat jen sportovní look, ale dají se skvěle kombinovat s vaším denním i večerním, elegantnějším, outfitem.

Tato revoluční novinka vás dostane. Proč je musíte mít?
Abyste zůstali s dobou. Abyste spěchali chytře a dokázali nastavit filtrování těch nejdůležitějších čísel i měli přehled o dosažení svých denních plánů. To vše konečně na zápěstí, kde jste připojeni na svůj kompatibilní Android nebo iPhone. S chytrými hodinkami Tommy Hilfiger 24/7 můžete využívat funkce jako oznámení příchozího hovoru a událostí z kalendáře, oznámení z aplikací, funkce filtrování a funkce skupin a jiné.

S první kolekcí chytrých hodinek přichází také Hugo Boss a jejich Smart Classic smartwatches, které jsou určeny pro ambiciózní muže. Pyšní se klasickým designem s elegantně skrytým digitálním displejem, pouzdrem v barvě růžového zlata nebo oceli a řemínkem v designu krokodýlí kůže v barvě hnědé nebo černé. Hugo Boss Smart Classic jsou klíčem k organizovanému životu, díky nim budete mít přehled o všech důležitých ukazatelích, navíc s upozorněním s nastavitelnou sílou vibrací.

Hodinky ukazují správný čas, i když jejich chytré funkce jsou vybité.