Pořiďte si hýčkající rukavice v podobě výživného a ochranného krému. Vaše ruce se promění v hedvábí, budou jemné, hydratované a krásně pěstěné…

Někdy stačí déle umývat nádobí, pracovat na zahradě nebo udělat větší domácí úklid, a vaše ruce jsou rázem suché a popraskané. Navíc jsou v zimě vystavené nepříznivému počasí, a tak se jejich kůže brání tím, že téměř zrohovatí a v extrémních případech může dojít i k jejímu popraskání, které je velice nepříjemné až bolestivé, a také nevzhledné. Proto je důležité a téměř nevyhnutelné mít neustále po ruce záchranáře v podobě balzámu či krému, které ruce okamžitě vyživí a poskytnou jim náležitou ochranu. Poděkují vám samozřejmě i vaše nehty a nehtové kůžičky.

Chcete-li svým zlatým ručičkám dopřát opravdové potěšení, tak jim stejně jako pleti dopřejte řádný peeling a na noc je natřete tlustou vrstvou mastného regeneračního krému. Poté na ně navlékněte rukavice nebo, jak to dělávaly naše babičky, ponožky. Ráno svoje ruce ani nepoznáte – budou hedvábně jemné, bez známek vysušení. Teprve takovým rukám sluší navléknout oblíbené prsteny.