Herečka Alice Bendová, modelka Lucie Králová Šlégrová nebo herečka Miluška Bittnerová mají v šatníku nespočet párů bot a teď k ním přibyl další luxusní pár. A jak sluší jejich nožkám? Podívejte se!

„Krásným botám nelze odolat. Nikdy jich není dost," směje se Alice Bendová. Do butiku s italskými botami Fiorangelo dorazila mezi prvními, aby mohla získat ty nejlepší kousky. Odnesla si krásné kozačky z modré, perforované italské kůže. „Tyhle boty jsem si zamilovala na první pohled. Mám doma tři pejsky a dvě děti. Tyhle botičky jsou šité přesně na mě," dodává herečka.

Na akci dorazila také modelka Lucie Králová Šlégrová. Netají se svou slabostí pro krásnou obuv a tak si nenechala ujít příležitost otevření butiku s italskými ručně šitými botami. „Miluju tenisky! Jsme oba s manželem sportovní typy. Boty na vysokém podpatku si beru na společenské akce, na každodenní nošení preferuju tenisky. Ale víte jak to je, pro každou příležitost se dá najít ta správná bota," říká sympatická Lucie Šlégrová.

Gabriela Dvořáková Bártová, modelka a maminka rozkošné Terezky, kterou má se svým manželem Vaškem Noidem Bártou, je v jednom kole. „Každý den jsme někde. Zoo, u babičky, na hřišti. Terezku si užívám, je to naše láska. Jsme neustále v pohybu. Jezdíme i s Vaškem na jeho koncerty," říká uhrančivá tmavovláska. „Mám slabost pro krásné boty a manžel to ví, už nejednou mne překvapil krásným dárkem. Zeptá se, zda se mi líbí. Zatím se mi vždy trefil do vkusu, má pro to cit. Už mě zná," chválí si manžela Gabriela.

„Boty vybírám živelně. Ostatně jako všechno ostatní. Pravidlem bývá, že jdu pro určitý typ botiček, třeba sportovní a odcházím se dvěma páry lodiček na hodně vysokém podpatku," říká Miluška Bittnerová.