Značka Intimissimi představuje svoji novou kampaň Empowered Women. Svou krásu zde představí topmodelka Gisele Bündchen a influencerka Chiara Ferragni.

Tyto dvě výrazné ženy jsou uznávané ve světě módy. Gisele svojí nekonvenční krásou navždy změnila přehlídková mola, a navíc se zavedla jako úspěšná podnikatelka a ekologická aktivistka, a samozřejmě je i matkou.

Chiaru FerragniZdroj: archiv

Chiara byla jedna z prvních, kdo spatřil potenciál digitální sféry ve světě módy. Je zakladatelkou nové profese v módním světě, z které se postupně stala významnou módní influencerkou, návrhářkou a podnikatelkou světového rozměru.

Obě se vyznačují odhodlaností, ambicemi a vášní. V nové kampani prozrazují tajemství své smyslnosti a svůdnosti, což jsou tradičně hodnoty, na nichž reklama prádla stojí. Tuto koncepci kampaně umocňují ikonické kousky Intimissimi, například hedvábná řada, která se stala bestsellerem, a dva nové modely této řady pro sezonu jaro/léto: podprsenky Elena a Eleonora, které v reklamě mají na sobě právě Gisele a Chiara.