Miss a modelka Kateřina Sokolová se stala tváří nové kampaně značky Klenoty Aurum. Půvabná brunetka pózovala před objektivem fotografa jen v rouše Evině. Snímky jsou inspirované jednou z nejikoničtějších fotografií minulého století fotografa Herberta Rittsa.

Pro Slovensko je tváří výherkyně světové Elite Model Look Denisa Dvončová. Obě známé modelky jsou doplněny modelkami méně známými, ale neméně krásnými jako je Silvia Jagošová, Klára Vrtalová a Paula Ďuríková. Dívky zapózovaly na společné fotografii ozdobeny pouze šperky.


Kateřina Sokolová i Denisa Dvončová nafotily nahou kampaň poprvé. „Focení pro tuto značku je prestižní záležitost, má zaběhnuté jméno a je dlouho na trhu. Jinak bych na focení nahé kampaně nepřistoupila. Fotografie jsou vkusné, nic neodkrývají. Za prací stojí skvělý tým a módní fotograf Braňo Šimončík, což je záruka kvality," shodují se.


Vítězka celosvětového finále Elite Model Look, Slovenka Denisa Dvončová, na chvíli modeling odsunula na vedlejší kolej kvůli mateřství a nyní díky kampani zažívá zářivý comeback. „Toto focení pro mě byla výzva. Je to pro mě jiný pocit fotit se nahá, když jsem matkou. Mám větší zodpovědnost. Byla jsem nervózní, ale vše super dopadlo."


Obě dívky se shodují, že důležitou roli hraje také výše honoráře. Kampaň Klenoty Aurum je pro modelku práce snů, v minulosti ji nafotila třeba Simona Krainová či Taťána Kuchařová.