Mít na krku několik jemných řetízků s malým přívěskem je teď velký hit. Jaký přívěsek ale vybrat, aby vyprávěl ten správný příběh, a nebyl jen pouhým módním výstřelkem?

Klenoty Aurum nyní nabízí stříbrné řetízky se jménem, což je pro tento účel ideální - ať už chcete udělat radost sami sobě, či někomu blízkému. Proč?

1) Když se staneme rodiči
V dnešní době máme potřebu vše dokumentovat ještě mnohem více než kdykoli předtím. Možná je to doba natolik zrychlená, že se chceme ujistit, že si budeme vše pamatovat a připomínat, anebo je to prostě jen moderními technologiemi.

Neplatí to ale jen o fotkách či zážitcích, které si zapisujeme na sociální sítě. Čím dál více lidí si nechává nejrůznější události také vytetovat, často poté, co se jim narodí potomek. Pokud vás něco podobného také láká, ale zvěčněné jméno například na paži vám přijde trochu moc, je řetízek se jménem dítěte skvělou volbou. A také výborným dárkem, když chcete potěšit kamarádku, která se stala novopečenou maminkou.

2) Když hledáme lásku sami k sobě

Druhý důvod je tak trochu sobecký. Jde totiž o to, že si pořídíte řetízek se svým vlastním jménem. Na první pohled se to může zdát trochu marnivé, ale má to mnohem hlubší poselství.

Tímhle drobným šperkem tak budete sami sobě neustále připomínat, že nejen na druhé je potřeba brát ohled, ale že nejprve musíte mít rádi sami sebe, abyste mohli být milí na své okolí a úspěšní ve všem, co děláte. Příjemná motivace, nemyslíte?