Doveďte tak svůj party look k naprosté dokonalosti. Hlavní roli hrají třpyt a lesk, a k večerním společenským akcím prostě neodmyslitelně patří…

Prvním krokem je kvalitní manikúra. Protože nápadné lakování a zdobení přitáhne k vašim rukám pozornost, musí být nehty a nehtové kůžičky v dokonalé kondici. Obecně platí, že výraznější lakování sluší spíš kratším nehtům, ale délka vašich nehtů záleží jen na vás. Na lakování a zdobení si vyhraďte dostatek času, je třeba být precizní, v klidu, a hlavně vše nechat pořádně zaschnout!

První na řadě je podkladový lak, který je třeba použít vždy – vyživuje, vyrovnává a chrání nehty před žloutnutím. Základní vrstvu nechte zaschnout a pak teprve začněte s barevným lakem. Ten se nanáší ve dvou vrstvách, mezi nimi si ale dejte pauzu, aby měl lak šanci alespoň trochu ztvrdnout.

Další na řadě je tzv. „top coat", a opravdu se jedná o „svrchní kabát", který celou nádheru hezky zapečetí. Chrání lak před oprýskáním, a pokud jste zdobila nehty třpytkami, vyrovnává svrchní povrch tak, aby byl nehet hladký a krásně lesklý. Lakem se třpytkami nebo sypkými třpytkami (jež se nanášejí tak, že nalakovaný nehet jakoby namočíte do krabičky se třpytkami), můžete ozdobit každý nehet, nebo třeba jen jeden na každé ruce. A teď už si jen dejte nohy nahoru, ničeho se nedotýkejte a před odchodem na party si pusťte svůj oblíbený film.