Zpěvačka Rihanna se experimentu rozhodně nebojí! Nově zazářila v nové reklamní kampani na novou kosmetickou řadu Fenty Beauty Moroccan Spice eyeshadow palette.

Ještě než se z ní stala BadGalRiRi, hudební a módní diva a ikona krásy, vyrůstala Robyn Rihanna Fenty jako malá holčička na Barbadosu fascinována rtěnkou své maminky.

Když sama poprvé vyzkoušela líčení, odhalila jeho sílu a stalo se volbou číslo jedna pro vyjádření mnoha jejích nálad a emocí. Poskytlo jí naprostou kontrolu nad krásou a umožnilo jí stát se průlomovou ikonou, kterou je dnes. 

Mnohaleté experimentování a zaznamenání neuvěřitelného nedostatku produktů vhodných pro všechny typy a tóny pleti inspirovalo Rihannu k vytvoření Fenty Beauty, řady takové dekorativní kosmetiky.

„Líčení je zde, aby Vás bavilo. Nikdy byste ho neměli vnímat jako nutnost. Nikdy by nemělo působit jako  uniforma. Nebojte se využít příležitosti, nebojte se riskovat a troufněte si  udělat něco nového či jiného,“ říká Rihanna, která sama strávila několik let zdokonalováním svých technik líčení, jejich testováním na pódiích i v běžném životě.

Řadu Fendy Beauty seženete v síti Sephora.