Co musí předcházet vašemu triumfálnímu vstupu na zásadní party? Dostatek času, který budete věnovat výběru svého outfitu, účesu a líčení, a hlavně – kvalitní malovátka. Vyberte si.

Dokonalý vzhled není jen o precizním líčení, ale především o produktech, které budete k líčení používat. Jakékoli líčení je třeba nanášet na dobře hydratovanou pleť. Začněme podkladovou bází – volte ji podle typu pleti. Další na řadě bude pečlivě volený typ a odstín make-upu.

K ruce si určitě připravte speciální štětec nebo houbičku, které vám pomohou docílit přirozeného vzhledu bez zbytečných vrstev a nánosů. Drobné nedostatky vám pak pomůže zahladit korektor nebo rozjasňovač. Velkým hitem poslední doby je konturování, opravdu je jím možno skvěle „vyrýsovat" obličej. Ideální je konturovat podle tvaru vlastního obličeje – nechte se inspirovat videi či články na netu, případně si předem dohodněte konzultaci u profesionální vizážistky.

Zvýrazněte oči, nejlépe kouřovým líčením a nyní jsou na řadě rty: výrazné rty jsou totiž „třešničkou na dortu" celého líčení. Nejdřív je obkružte konturkou a teprve poté naneste samotnou rtěnku. Na večírek si můžete dovolit hodně výrazné rty, tak se nebojte a jděte do toho. Královna večírku musí mít kuráž!