Podívejte se, které známé tváře se objevily na otevření prodejny, kde nechyběly ani živé ovečky. Ty představovaly stoprocentně přírodní materiály, které značka používá.

Významnou událost v módní branži si nemohli nechat ujít: Zlata Adamovská, Jitka Asterová, Ivana Chýlková, Zuzana Jandová, Jana Krausová, Olga Menzelová, Dana Morávková, Vincent Navrátil, Petra Nesvačilová, Jitka Schneiderová, Pavel Soukup, Anna Šišková a Jana Švandová.

Při procházení jednotlivými regály se daly Jitka Asterová a Zlata Adamovská do řeči hlavně o módě. Jitka Asterová je známá svými výraznými kousky, a je vidět, že se o módu velice zajímá: „Miluji neformální oblečení. Nejčastěji nosím legíny, tílko, triko, miluju totiž vrstvení! Přes to si natáhnu kašmírový svetr nebo trenčkot a můžu vyrazit kamkoliv. Hlavně nedám dopustit na zajímavé boty a kabelky," popsala svůj typický outfit Jitka Asterová.

Do debaty se přidala také Dana Morávková: „Módní trendy sleduji ráda, ale nejsem, a ani nechci být, jejich otrok. Beru je pouze jako inspiraci. Myslím si, že je důležité, aby každý do svého outfitu vnesl i kousek sebe sama," prozradila.

Nahlédněte do fotogalerie a zjistěte, jak do českým herečkám slušelo!