Čas, kdy odhodíme svršky, se nezadržitelně blíží, a tak by naše křivky i pokožka měly být v té nejlepší formě. Zbavte se nevzhledných šupinek, barevných nerovností či ucpaných pórů a ukažte se světu v plné kráse.

Zářivá a hebká pokožka, to je to, čeho pravidelnou péčí chceme docílit. A s nadcházejícím jarem nám bude stále více záležet na tom, jak vypadáme, jelikož odhodíme šály, rukavice a čepice, do kterých jsme se v zimě balily, a vyjdeme s pravdou ven. Po zimě je kůže vysušená, takže je třeba ji tak trochu nabudit a podpořit její funkčnost a obnovu. Je ideální začít u mytí – zařaďte do svého mycího rituálu alespoň dvakrát týdně peeling a zbavte kůži odumřelých buněk. Navíc se perfektně prokrví, což sníží výskyt nechtěné celulitidy a také ukládání podkožního tuku.

A daleko lépe pak působí následně použité krémy, gely nebo oleje. Jaký peeling použít? Skvělé jsou ty na bázi soli a oleje, které zanechají pokožku už rovnou naolejovanou. Nebo můžete vyzkoušet „obroušení" formou sonického kartáčku. Poslední dobou jsou také velmi oblíbené kávové scruby, které zaručují opravdu skvělý výsledek. Vyberte si.