Modelka a bývalá královna krásy Aneta Vignerová (29) se objevila na konferenci o novinkách a trendech ve virtuální realitě.

Jednu z novinek, virtuální brýle, si dokonce sama vyzkoušela. Musela si však při hře dát pozor na svůj overal, který měl tendenci při skoku nebo rychlejším pohybu klouzat dolů. Naštěstí pro Anetu ale k žádnému odhalení nedošlo.

Anetě to moc slušelo, možná i proto, že má pár kil dole. „Můj přítel je skvělej kuchař, bála jsem se, že přiberu, ale opak je pravdou. Už se mi několikrát osvědčilo, že když držím dietu a chci zhubnout, tak to nejde, a když jsem šťastná, s přítelem vedeme aktivní sportovní život a do toho práce, jde to samo. Je to i tím, že na to člověk nemyslí a přirozeně sportem si člověk formuje tělo." prozradila půvabná tmavovláska, která si kromě virtuální hry užila i práci barmanky. Společně s profesionálními barmany připravila svým kolegyním drinky ve Schweppes baru. 

Mezi dalšími hosty se objevila modelka například Veronika Procházková, patronka nadačního fondu Veronika Kašáková, Andrea Kalousová, Jitka Nováčková, Tereza Budková a manželé Míša a Roman Tomešovi.

Začínající Youtuberka a bývalá královna krásy Jitka Nováčková si vzala na sebe slušivé černé kraťasy a dala přítomným pánům na odiv své štíhlé nohy. „Youtubing mě moc baví a jsem vděčná za podporu přátel a že se to líbí. Mám radost, když dělám něco, co lidi i mě baví," říká Jitka, která je pracovně vytíženější v zahraničí.