Moderátorka Lejla Abbasová si vyzkoušela roli modelky. Své vlasy totiž propůjčila kadeřníkovi Honzu Kořínkovi. „Nabídka mě sice potěšila, ale upřímně jsem si jí musela promyslet. Přeci jen je mi tolik kolik mi je a roli modelky si úplně neužívám," prozradila s úsměvem čokoládová kráska.

„Její exotický vzhled, typické vlasy, které jsme ale před focením zesvětlovali, její charizma a osobnost – to je to proč jsem si Lejlu vybral a oslovil ke spolupráci," vysvětluje výběr modelky Honza Kořínek. Abbasová se stala tváří kolekce Freedom, která je určena pro jaro a léto.

Ona sama už se na toto období moc těší. „Mám ráda i zimu, ale co si budeme povídat, teplo je teplo. Byli jsme teď třeba i na horách, ale přeci jen, když je venku hezky můžeme se synem dělat spoustu jiných aktivit," říká oblíbená moderátorka. V televizi jí sice teď vidět neuvidíme, ale práce má prý dost.

„Většinu klientů mám ze zahraničí, takže moderuju převážně v angličtině. Kromě moderování se samozřejmě věnuju pořád činnosti v charitě, jak v mém nadačním fondu Asante Kenya," svěřila se moderátorka.

Během spolupráce se Lejla rozhodla i pro výraznější změnu. „Dlouho jsem teď byla stejná, a tak jsem si řekla, že si dopřeji větší změnu vlasů a právě s Honzou Kořínkem jsem se domluvila, že budeme postupně zesvětlovat," prozrazuje své plány. Nabízí se tedy otázka, zda-li platí že s novým účesem je v životě moderátorky i nový muž. Je to zhruba rok, co je nezadaná. „Mám se krásně, jsem teď šťastná. Mám okolo sebe lidi, kteří mě mají rádi. A jestli se ptáte na nový vztah, tak k tomu bych jen zopakovala, že se mám krásně a jsem šťastná," uzavřela Lejla Abbasová.