Nové Story ve vaší oblíbené trafice!    

Zase žiju a pracuju

Anna K.: Upřímné vyznání! Vše, co chtěla říci světu, prozrazuje sympatická zpěvačka Story. Neopomenula svou nemoc a léčbu, partnerskou krizi, ale i práci, která jí pomáhá. A teď novým albem oslavuje život a lásku. Obojí vnímá naplno!

Velikonoce po… Švédsku

Jaké pochoutky pečou v čase jarních svátků v zemích dále za našimi hranicemi? Co zkusit kynuté buchtičky, či semlor? Tedy bochánky s mandlovou náplní a tučnou šlehačkou. Kdo je jednou ochutná, už recept nikdy nevydá z ruky.

Propněte hruď!

Propínací svetry a kardigany nejsou, a zřejmě nikdy nebudou, out. Jdou s dobou i módními trendy. Stačí vybrat správnou barvu, vzor, střih a velikost. Hodí se na sport i do divadla. A právě teď "jedou"!

Sladká porotkyně

Raději doma peče, nebo vaří? Kdo? Původně ekonomka Michaela Landová, dnes známá porotkyně z klání Peče celé Česko. Ta připouští, že její začátky v soutěži nebyly úplně jednoduché, a dodnes raději moc nečte komentáře některých diváků, ale…

Vica a Gump

Herečka Eva Vica Kerekes nejen o natáčení nového filmu Gump: Jsme dvojka, ale také o svém vztahu k psům, materiálním statkům i k cestování. Vica s úsměvem odhalila, jak se žije ženě s maďarsko-slovenskými kořeny narozené ve znamení Berana, a co ji udělá největší radost.

Záře na tváře…

…aneb, jak na tvářenky s krémovou texturou. Čím jsou tak skvělé, ale v čem si na ně dát pozor? Nakolik jsou lepší, než jejich pudrové kolegyně? To vše na svých stránkách poradí Story!

Sauna od jara do jara

Saunování je nejen zábava, relax, ale i zásadní lék. A to takový, který lze užívat celý rok. Stačí vědět, jaké jsou zásady zdravého využití tohoto finského zázraku. Blahodárné účinky může mít saunování pro zdravé, ale i kardiaky. Stačí lékařské dobrozdání.