Nové Story ve vaší oblíbené trafice!    

OTEC A SYN NA PLACE

Herci Čermákové – Hynek a Bořivoj – spolu excelují na divadelních prknech v dost neotřelé komedii. Nehádají se, jejich vztah se tu naopak zocelil. O tom mluví stejně otevřeně, jako o vztahu táta a syn, o tom, jaké bylo, když si Bořek vybíral profesi, anebo jak probíhaly jejích čundry. Oba se v mnohém i shodují, třeba, že… Více ve Story.

DRÁPKY PRO JARO…

.. jsou v pastelových barvách. Upravené nehty s jásavějšími laky navodí optimističtější náladu a zvýrazní krásné ruce. A takové ruce dokáží mluvit!

PŘEROD V PEKAŘKU

Prodělala v poslední době herečka a moderátorka Tereza Bebarová. Jednak jí k tomu pomohla soutěž Peče celá země, ale výrazněji pak spolupráce s Josefem Maršálkem. Jeho pedagogické snahy se na Tereze podepsaly tak, že nejen sama peče (a dobře), ale také o této disciplíně píše. Schválně?

MÁ TĚLO ATLETA

Vrhnul se na cvičení a v posilovně si přivodil dokonalé tělo atleta! Svalnaté bez tuku. A to se Leošovi Marešovi právě hodilo, protože se akorát vydal na koncertní šňůru, takže má dobrý hlas i skvělou fyzičku. Pozor, nebylo to schválně!

PAŘÍŽ NENÍ JEN LÁSKA

Ale na jaře také květinové trhy, procházky zajímavými čtvrtěmi, posezení ve venkovních zahrádkách restaurací a kaváren, kde se připravují úžasné speciality tohoto období. A k nim vždy pasuje dobré víno. Výlet pod Eiffelovu věž je teď skvělá volba.

INDIÁNSKOU STOPOU

Pro tuto sezónu jsou in nesmrtelné mokasíny, odkaz indiánů. Letos vedou nejen jednoduché klasické, ale i ty výrazně zdobené. Třeba i zlatými prvky! A barvy?  Čtěte Story, poradí…