Komerční sdělení - Seznamte se - Huawei představuje limitovanou edici stylového telefonu P9, tentokrát v nebesky modré barvě.

Udělejte si radost s novou limitovanou edicí telefonu Huawei P9, který je nyní dostupný kromě stříbrné, černé a zlaté verze, v omezeném množství v luxusní modré barvě. Telefon vás překvapí unikátním duálním fotoaparátem vyvinutým ve spolupráci s legendární fotografickou firmou Leica.

Duální fotoaparát vyvinutý ve spolupráci legendou
Leica Model P9 je vybaven revolučním duálním fotoaparátem – dvakrát 12 MPx, který byl vyvinut s legendární německou firmou, Leica. Naplno využívá jejich dlouholeté zkušenosti s fotografií a za pomoci geniálního zpracování obrazů vytváří svým uživatelům zcela nový fotografický zážitek. Vysoce kvalitní snímky fotoaparát pořizuje s větší rychlostí, stabilitou a přesností, a to i v černobílém provedení. Součástí výbavy telefonu je také přední 8 MPx fotoaparát, díky kterému pořídíte dokonalá selfie.

Ojedinělý design a rychlé nabíjení
Huawei P9 je nejen nabitý technickými funkcemi, ale i jeho designové zpracování předčí vaše očekávání. Lehké celokovové tělo vyrobené z leteckého hliníku a hranami obroušenými diamantem spolu s kvalitním FullHD displejem dodává modelu P9 velmi luxusní vzhled, bez kompromisů vůči odolnosti a kvalitě. Revoluční nabíječka nabije telefon za pouhých třicet minut na více než tři hodiny sledování videa nebo na 10 hodin volání.

Čtečka otisků prstů zajistí bezpečí vašich dat
Součástí Huawei P9 je také 3D čtečka otisku prstů, zabudována na zadní straně telefonu, která zajišťuje další rozměr zabezpečení oproti běžným čtečkám. Vaše osobní data jsou chráněna na té nejvyšší úrovni, kdy při ověřování vaší identity je totiž zkoumána nejen struktura 2D struktura vašeho otisku, ale také hloubka jednotlivých kapilár.