Jestliže chcete být letos trendy, můžete do svých šatníků zařadit i teplákovou soupravu. Už dávno se totiž nejedná o oblečení na doma či na gauč. Právě naopak! Módní teplákové soupravy nosí běžně i světové módní hvězdy. Na následujících řádcích vám tedy prozradíme, jak teplákové kalhoty a mikiny nosit, abychom se při tom inspirovali u módních ikon. Jdeme na to!

S jakým dalším oblečením nosit trendy teplákovou soupravu?

Teplákové soupravy jsou tzv. must have kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné trendy ženě ani muži. Už dávno neplatí, že se teplákové kalhoty a mikiny nosí pouze doma. V dnešních dnech je můžeme čím dál častěji vidět na módních hvězdách, které nás mohou i svými outfity inspirovat. K vidění je tak často tepláková souprava, která je sladěná s tričkem s potiskem. Potisk pak může mít různou podobu. Někdo si potrpí na malé logo své oblíbené značky, jiný dá přednost celoplošně potištěnému triku. Záleží tak na vás a na vašich preferencích. Velmi vkusně pak působí, oblečete-li si pod teplákovou soupravu kratší sportovní crop top nebo tank top s širšími ramínky. Tady se vždy řiďte podle typu vaší postavy. Pokud rády nakupujete na e-shopech, nezapomeňte si k nákupu vzít i krejčovský metr. Pomocí něj pak pečlivě měřte potřebné míry. Naměřené údaje pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Oslovit by vás mohl např. ověřený internetový obchod MODIVO. Stylové dámské teplákové soupravy na MODIVO si jistě zamilujete. Je zde široký výběr barev i střihů.

Zdroj: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

S jakými módními doplňky nosí teplákovou soupravu světové hvězdy?

Aby byl váš outfit dokonalý, bude to chtít přidat k teplákové soupravě i stylové módní doplňky. Vsadíte-li na teplákovou soupravu, kterou doplníte trendy parkou, přidejte k ní i módní čepici s potiskem. Na zmíněné parky se pak můžete podívat i tady: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/bundy/parky. Zde s výběrem trendy svršku nelze šlápnout vedle. K teplákovým soupravám se pak perfektně hodí truckerky se síťovinou v zadní části nebo klasické baseballové čepice. V chladnějším období můžete k teplákové soupravě nosit i zimní čepici. Teplákovým soupravám sluší také ikonické ledvinky. Ty se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom je vytáhli z našich skříní. Pokud je tam nemáte, nezoufejte. E-shopy jsou jich plné. Nosit je můžete klasicky v pase, ale také do kříže přes hruď. K teplákovým soupravám se hodí i další módní doplňky, jako jsou např. smart hodinky v digitálním provedení nebo tašky přes rameno. Výbornou volbou jsou i sportovní batohy s bederním i s hrudním pásem. Záleží pak i na tom, kam se chcete v teplákové soupravě vydat. Podle toho je třeba volit ležérní či spíše sportovně laděné doplňky.

S jakou obuví kombinují teplákové soupravy módní ikony?

Outfit s teplákovou soupravou mohou ženy i muži vkusně vyšperkovat i stylovou sportovní obuví. Dobrou volbou budou pánské a dámské sneakersy. Ty jdou letos opravdu na dračku. Vybírat si můžete nízké nebo kotníčkové kousky. Velmi v módě budou i modely sneakersů na vyšší silné platformě. Pokud chcete za pomoci teplákové soupravy vyčarovat běžecký outfit, můžete k ní nazout i běžecké boty. Letos budou in především přírodní a pastelové tóny barev. Zkuste jimi tedy váš šatník oživit také vy, i slavné hvězdy a celebrity to tak dělají.