Komerční sdělení: Zlato má dle pověr tu moc, že přitahuje blahobyt. Zlatá barva má také další velkou výhodu, protože se dá fantasticky kombinovat s aktuálními podzimními barvami, například velbloudí, skořicovou či tmavě zelenou. Velmi elegantní a osvědčené je rovněž spojení zlaté barvy s černou nebo bílou.

Pro to, abychom k nám nalákaly prosperitu, není třeba nosit u sebe zrovna zlatou cihličku. Úplně stačí šperk či doplněk v této barvě, nebo třeba zlatý flakonek s oblíbeným parfémem v kabelce. Těch najdete na Notino.cz spoustu.

A kdybyste náhodou netušily, co se skrývá pod nádherně intimně znějícím názvem Notino, pak vězte, že největší online specialista na parfémy, kterého jste doposud znaly pod názvem Parfums.cz.

Nabídka parfémů na Notino je téměř nekonečná, tentokrát jsme zlatou inspiraci hledali ukrytou u známých značek, které jsou synonymem elegance, sebevědomí a luxusu: Hugo Boss, Armani a Gucci.

Hugo Boss

Návrháři tvořící pro značku Hugo Boss se věnují převážně mužské módě. Jsou to návrháři osvícení, kteří pracují s faktem, že nejkrásnější doplněk muže je krásná žena. Proto své portfolio pravidelně obohacují i o dámské parfémy. A zlaté barvě se světoznámí tvůrci rozhodně nevyhýbají, protože ví, že je odjakživa známkou opulence, kterou jejich zákazníci od produktů označených logem Hugo Boss očekávají. Vyzkoušejte třeba sladkou a smyslnou vůni The Scent. Nebo byste raději něco svěžího a jiskrného? Odpovědí je Jour pour femme. A pokud hledáte odvážný a originální ženský parfém, rozhodně nešlápnete vedle s Hugo XX.

Armani

Giorgio Armani byl prvním návrhářem, jenž zjemnil image mužů a přidal na drsnosti ženám. Jeho vůně této tendenci, která poblouznila módní svět, podlehly stejně tak. Něžné i hrubé akcenty dokáže Armani kombinovat s mimořádnou elegancí, jež se snoubí například i v úžasně posh řadě unisex parfémů. Zlaté zdobné prvky mnoha jeho vůní naznačují, že ukrývají tajemství výjimečnosti každé ženy. Mystická a orientální žena se najde v parfému Emporio She. Nejsmyslnější interpretace královny květin, růže, v parfému Prive Rose D'Arabie rozehraje intimní rozhovor s vášnivými ženami i muži – jedná se o úžasně atraktivní unisex vůni. Něžná a přitom nesmírně šarmantní je pak žena, která bude souznít se zlatým parfémem Armani Diamonds Intense ukrytým v exkluzivním flakonu.

Gucci

Značka, která vyvolá zvýšený srdeční tep u těch žen, které jsou závislé na luxusních kabelkách a botách. S kůží to návrháři od Gucci jednoznačně umí, nebojí se ale ani jiných materiálů a jejich vůně jsou prostě božské. Hravé, zábavné a do poslední maličkosti promyšlené jsou všechny kousky honosící se logem Gucci. A není jistě náhoda, že se aktuální podzimní a zimní kolekce pyšní mnoha zlatými detaily. Teď už jen stačí vybrat k nim ten správný parfém. Chcete provokativní look? Vyzkoušejte Guilty Intense. Toužíte na večírku zářit jako nejjasnější hvězda? Právě pro vás je určen rafinovaný parfém Premiere. Elegantní a sebejisté ženy zase jistě neodolají zlatému vábení flakonu Gucci by Gucci.