Jsou úspěšné, krásné a chtějí, aby to tak zůstalo nejlépe navždy. Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková a herečka a moderátorka Alice Bendová dorazily na unikátní 4D omlazení pleti.

Na akcích, které Iva Kubelková pravidelně moderuje i před kamerou, když natáčí, potřebuje vypadat perfektně. Proto se rozhodla zbavit svou pleť nedokonalostí a celkově ji omladit.

„Tento nový laser je naprosto úžasný, jsem nadšená. Přestože většinu podobných zákroků je lepší podstupovat v zimě kvůli slunečnímu záření, tak toto omlazení si můžu dopřát kdykoliv během roku, neboť se ošetřuje zevnitř úst," říká s nadšením Iva Kubelková. „Navíc doufám, že tímto definitivně vyřeším i moje pigmentové skvrny, které mě už dlouho trápí," dodává moderátorka, která se nyní naplno věnuje zpívání a připravuje své první CD.

Když se o této novince dozvěděla Alice Bendová, neváhala ani vteřinu. „Je to neinvazivní ošetření a zcela bezbolestné, což je skvělý. Navíc po ošetření můžete zase normální fungovat. Nemohu si dovolit jít na zákrok, kdy budu muset čekat třeba čtrnáct dní, až se zhojím. Těším se, že po zákroku budu hezčí, mladší, odpočatější a víc v pohodě," prozrazuje Alice Bendová, která právě dotočila dva filmy, čeká ji další natáčení pro televizi.

Ne snad, že by obě dámy potřebovaly nějak výrazně omladit, ale toto ošetření skvěle funguje i preventivně. „My díky tomuto ošetření dokážeme vráskám předcházet, což je vždy lepší, než pak řešit hluboké vrásky," doplňuje dermatoložka a anti-agingová specialistka, doktorka Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.