A věřte, že s těmito kouzelníky ji budete mít během pár vteřin…

Důležité je vědět, co od svého make-upu vlastně chcete. Je to lehké krytí a spíš sjednocení tónu pleti, nebo chcete střední až vysoké krytí, tak, aby zmizely veškeré nedokonalosti, jakými jsou pupínky, tmavé skvrny a jiné? Další důležitou otázkou je, jaký máte typ pleti? Suchou, mastnou, smíšenou nebo problematickou?

Druhá otázka je možná podstatnější než ta první. Při nevhodně zvoleném make-upu své pleti totiž můžete i ublížit. Ne sice nějak zásadně, ale může se zhoršit její stav a výsledek nebude tak dokonalý vzhled, jaký čekáte. Určitě je dobré si před samotnou koupí vybraný make-up vyzkoušet a poradit se o jeho vhodnosti s asistentkou v prodejně. Ta by vám také měla nabídnout vzorek. Určitě se vyhněte příliš matnému looku, žádoucí je rozjasněná pokožka, ale samozřejmě bez mastného finiše.

Pokud jste našla svého favorita, už jen zbývá doladit ten správný odstín pro určité období v roce. Během roku se budete pohybovat mezi dvěma až třemi odstíny. Když sáhnete po tekutém make-upu, určitě si k jeho aplikaci vezměte k ruce houbičku, která vám zajistí velmi přirozený vzhled tím, že nanesete jen potřebné množství produktu. Houbičkou postupně poklepávejte po celém obličeji a uvidíte ten zázrak!