Zavedená oděvní značka se představila v novém ateliéru a showroomu na pražských Vinohradech. A u této velkolepé příležitosti nemohly chybět ani české osobnosti a především milovnice módy.

Akce se zúčastnily tyto krásné sofistikované ženy: herečky Anna Fialová, Andrea Růžičková Kerestéšová, moderátorka Daniela Písařovicová a další herečky Jana Plodková a Lenka Vlasáková.

„Ráda podporuji český trh s čímkoliv. Navíc čeští návrháři jsou u nás na vysoké úrovni a pracují s kvalitními materiály, každý z nich do oděvů otiskuje sám sebe jiným způsobem," pochvalovala si herečka Jana Plodková butik Mi fashion label a práci návrhářů. Na otvíračce se uváděla kolekce na jaro 2017. 

Výborná česká herečka Lenka Vlasáková, je několikanásobnou matkou a tak volí hlavně pohodlné oblečení a také do botníku odložila podpatky. „ Co se týká materiálu, nemám ráda umělé kousky, pokud možno co nejpřirozenější a jednoduché barvy," sdělila nám sympatická Lenka.

Pro slovenskou herečku Andreu Růžičkovou Kerestešovou je móda hlavně prostředek, jak vyjádřit kdo je a jak se cítí. „ Považuji oblékání za nonverbální komunikaci. Částečně tím okolí ukazuji, jaká jsem. Musím se hlavně cítit dobře, pohodlně a hezky. Oblečení musí ladit k mé osobnosti," prozradila herečka a s úsměvem dodala, že její novomanžel Mikuláš Růžička ji zatím akceptuje v jakémkoliv outfitu.

„Vystavované a prodávané modely by měly mít v první řadě nápad. Zároveň mě ale spíš baví jednoduché linie, nic přehnaně zdobeného," prozradila Daniela Písařovicová své módní preference, která je navíc stálou klientkou značky Mi fashion label.