Když se vrátíte po dni stráveném na pláži nebo jiného pobytu na slunci, na scénu nastupují produkty po opalování. Jsou totiž stejně důležité jako ochrana. Výsledkem je nejen božský bronz, ale hlavně zdravá pokožka!

Všichni milujeme sluneční lázeň a vystavování se horkým paprskům, a dozlatova opálené křivky vypadají daleko lépe než bledá kůže. Jenže sluníčko dokáže také ubližovat, a to dokonce nenávratně. Tentokrát vám přinášíme návod, jak na následnou péči, která je pro zdraví pokožky podstatná.

Sluneční paprsky totiž naši kůži vysuší a nabourají její přirozenou bariéru a někdy to může dojít tak daleko, že dojde až na spáleniny a následné olupování kůže. Pigmentové skvrny také nejsou nic abnormálního. Dodejte proto své pokožce řádnou hydrataci a výživu. Používání mléka po opalování by proto mělo být během letních dní naprostou samozřejmostí.

Přípravky po opalování jsou speciálně navržené tak, aby odpovídaly potřebám pleti, která byla vystavena extrémním podmínkám – zklidňují, regenerují i hojí. Při pravidelném používání se tak vyhnete nadměrnému tvoření vrásek, slunečních ekzémů, dokonce i nevzhledných fleků. A o tom, že vám opálení vydrží mnohem déle, ba dokonce získáte ještě hezčí barvu, nepochybujte! Až příště půjdete ze sprchy, vzpomeňte si na všechna pro a hned se pořádně namažte!