Koupaliště, mořská pláž nebo sprint městem ve třicetistupňovém vedru, to vše jsou situace, ve kterých chceme být stále krásné. Objevte kouzlo voděodolného make-upu, který vás nenechá nikdy ve štychu…

Prázdniny jsou především o koupání a vystavování se sluníčku. V obou případech se může lehce stát, že váš make-up nebude vypadat tak, jak si představujete. A i když v létě používáme minimum šminek, tak řasenka, nějaká ta korekce nedokonalosti pleti a možná trocha očních linek neuškodí.

Naštěstí se kosmetické firmy umoudřily a pro extrémní podmínky speciálně vytvořily produkty, které mají dlouhou výdrž a odolají i vodě. Na trhu tak nyní najdete nepřeberné množství dekorativní kosmetiky, která je ideální právě na prázdniny. Dokonce existují i přípravky, které váš původní make-up promění v „nesmyvatelný".

Jedno pravidlo ale zůstává stále stejné – i dlouhodržící make- -up má svá omezení, a příliš velké otírání nebo třeba potápění asi „nepřežije". Ale předpokládáme, že pod potápěcí maskou nebo na vodních lyžích nepotřebujete být dokonale namalovaná.