Na večírek do Kaprovy ulice v centru Prahy dorazila Jana Doleželová, Gabriela Franková, Petra Faltýnová, Michaela Gemrotová, Vladimír Kratina i Aneta Vignerová. A důvod? :-)

Známý bar La Bodeguita se proměnil v Divoký západ a drsná atmosféra západu se nesla celým večerem. Aneta Vignerová i přes to, že se vždy bála jezdit na koni, neodolala a za pomoci galantního pistolníka se vyhoupla do výšky na krásného hřebce. „Vždycky jsem se hrozně bála jezdit na koni. Mám strach z výšek a už jen při té představě mi je trochu mdlo. Když jsem to teď měla možnost zkusit, zjistila jsem, že je to ve finále pěkný pocit," s radostí prohlásila Aneta. 

Vladimír Kratina zaníceně pozoroval děj kolem sebe a neubránil se vzpomínkám na dětství. „Jako děti jsme si hráli na bandity a policajty. Jo, to byly časy. K radosti vám stačila pistolka z dobře zahnutého klacku, pár kamarádů a už jste měli zábavu na celý den. Pamatuji si, že až volání maminky z okna, abych šel na večeři, byl signál, kdy jít domů," s nostalgickým povzdechem komentoval herec.

Vladimír Kratina s manželkou.Zdroj: archiv

„Tahle restaurace je pro mě taková srdeční záležitost. Je stylová a reprezentativní, takže pokud mám schůzku nebo hostím někoho z ciziny, La Bodeguitu navrhuji obvykle jako první," nadšeně řekla Petra Faltýnová.

Petra FaltýnováZdroj: archiv