Je to takový (ne)typický český příběh. Maminka, kosmetička s dlouholetou praxí, se nestačí postarat o stále se vracející spokojené zákaznice, a tak se rozhodne s tím něco udělat. Se svými milovanými dcerami sebere veškeré síly a finance a odhodlá se založit kosmetický salon v samém centru Prahy. A tak dnes můžete navštívit nový Atelier d'Esthétique.

Před dávnými 16 lety Hana Volfová ukončila dráhu zdravotní sestry a oddala se nové lásce – kosmetice. Za svoji dlouholetou praxi vybudovala dva menší salony na okraji Prahy, vyzkoušela několik prestižních kosmetických značek a postarala se o stovky klientek.

Zdroj: archiv

Cesta to bylo dlouhá, až do dnešních dnů, kdy se rozhodla se svými dcerami splnit si sen. A ten teď najdete v Italské ulici na Vinohradech. Pro mnohé to může být další z kosmetických salonů, avšak tento je se srdcem tvořený. Prostory a design si vytvořily dle vlastních nápadů a kvalitní služby s rodinnou atmosférou jsou základním kamenem. Avšak to už musíte vyzkoušet samy.

Atelier d'Esthétique je nový kosmetický salon v srdci Prahy na Královských Vinohradech. A není tam náhodou, budete se v něm cítit opravdu jako královny – bez nadsázky byl stvořen nejen pro vaši krásu a odpočinek, ale i zážitek, který si nesmíte nechat ujít. S využitím profesionální francouzské značky Sothys Paris vám nabídne kosmetickou péči všeho druhu, líčení, tělové rituály, masáže či depilace a kompletní péči o ruce a nohy ve spolupráci se značkou OPI.